/ Gulliver/Getty Images
Меган Маркъл и принц Хари направиха изненадващо посещение в Станфордския университет тази седмица. Двамата се срещнаха с преподаватели във висшето училище като част от инициативата за новата благотворителна фондация, която стартират, съобщи „People“. Те бяха посрещнати от президента на университета Марк Тесие-Лавин.

Появиха се първи снимки на Хари и Меган от живота им в Канада

35-годишният принц Хари и 38-годишната Меган прелетяха от Канада, където живеят от около месец, след като се оттеглиха като висши членове на кралското семейство. 
 
Херцогинята на Съсекс превърна образованието в една от основните си каузи. „Като завършил университет знам личното чувство на гордост и вълнение, което идва с посещаването на университет“, сподели тя в реч в Университета на Южен Тихи океан във Фиджи през октомври 2018 г. „От момента, в който получите писмото за прием, до изпитите, за които прекарвате безброй безсънни нощи, приятелства, които създавате, до момента, в който получавате дипломата си“, развълнувано заяви тя.

След кралското решение за Мегзит: Принц Хари е тъжен и съкрушен (ВИДЕО)

Въпреки че Меган и Хари прекарват времето си на остров Ванкувър с 9-месечния син Арчи, те наскоро посетиха и Флорида. Те се появиха на частно събитие JPMorgan във Флорида на 6 февруари. Срещата на върха, организирана от финансовия гигант на Южния плаж в Маями, беше първата публична изява на херцозите след Мегзит.
 
Принц Хари и Меган са ядосани заради папарашки снимки

В края на миналата година Хари и Меган се преместиха да живеят в Канада, провокирани от желанието си за „по-спокоен живот“. Лятото планират да прекарат в родния град на Меган Лос Анджелис. Но преди това ще се появят и в Лондон за службата на общността с кралица Елизабет и останалата част от кралското семейство.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук