Чули сте песен по радиото или в клуб, но не може да я намерите ? Най-вероятно ще се опитате да индентифицирате песента със Shazam. Каналът One Min Tech представя 5 алтернативи на това приложение:

SoundHound

Първото приложение, в който и да е списък гласи, че "най-добрата алтернатива на Shazam" трябва да бъде SoundHound. То е най-големият съперник на Shazam.

5 приложения, с които да станете от леглото сутрин (ВИДЕО)

TrackID

TrackID е приложение на Sony, което се нарежда сред най-добрите в музикалната идентификация. Това е едно от най-надеждните и високо оценени приложения в класации за приложения в тази категория.

музика
Thinkstockphotos

Musicxmatch

Musicxmatch по дефиниция е музикален плейър, но също така е способен да идентифицира музика, между другото. Основната му функция е да предоставя текстове и може да се похвали с една от най-големите текстови бази данни на пазара.

Кажи ми каква музика слушаш, за да ти кажа какъв си

MusicID

MusicID е една от най-добрите музикални идентификационни приложения. Идентифицирането на песните е бързо и всичко, което трябва да направите е да докоснете бутона за микрофон в приложението, за да започнете. Веднъж идентифицирано, приложението ще ви предостави пълни подробности за песента, както и за видеоклипове в YouTube и подобни песни.

4 мобилни приложения за пътешественици (ВИДЕО)

Music Identification

Не е едно от най-любимите приложения в този списък и определено не е най-добре изглеждащото, но върши работата за идентифициране на музиката и го прави добре. Това е едно от най-бързите приложения за идентифициране на музика и е перфектното приложение за всеки, който просто иска да идентифицира музика и нищо друго.

И още:

Седем открития за секса и музиката

Тъжните песни трогват само хората, способни на съчувствие

41% от хората се лекуват с музика

4 програми, с които можете да освободите място на телефона си (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук