Хали Бейли
Хали Бейли / Gulliver/Getty Images
Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на "Малката русалка" на Дисни. Вече можем да видим как ще изглежда новата Ариел. Актрисата публикува първи кадри от снимачната площадка, пише каналът "Stars News" във vbox7.

На снимката Бейли е с опашка на русалка, но залязващото слънце зад нея не дава да се види много. Под снимката актрисата прави кратка ретроспекция, в която си спомня за прослушването, на което се е явила, когато е била на 18 г., а днес, когато вече е на 21 г. Снимките текат с пълна сила.
 

"Чувствам се толкова благодарна, че преживявам всичко около този филм. Това беше най-трудното изживяване - когато съм далеч от всичко и всички, които познавам, чувствах самота...", споделя Хали Бейли и допълва, че ролята и работата покрай нея са я направили много по-силна, отколкото си е представяла, че може да бъде някога.

Снимките на филма са на остров Сардиния. Работата по него се забави заради пандемията, а снимката на Хали Бейли е едва първото нещо, което виждаме от предстоящия филм. От Дисни засега не се ангажират с дата за премиерата.