Британският поп певец Хари Стайлс
Британският поп певец Хари Стайлс / Gulliver/Getty Images
Британският поп певец е отказал ролята
Британският поп певец Хари Стайлс е отказал ролята на принц Ерик в планирания от "Дисни" игрален римейк на хитовата анимация "Малката русалка", съобщи ЮПИ.

„Дисни“ даде ролята на малката русалка на тъмнокожа актриса

Изпълнителят, прочул се като член на момчешката група "Уан дайрекшън", е водил преговори с "Дисни" за ролята, но според "Холивуд рипортър" те са преустановени. "Въпреки че е фен на проекта, Хари Стайлс учтиво отказа предложението", казва неназован източник от обкръжението му, цитиран от сп. "Пийпъл".

Междувременно в. "Дейли стар" съобщи, че почитателите на Стайлс, останали с впечатлението, че любимецът им е получил ролята, са дълбоко разочаровани, че няма да го видят в очакваната продукция на "Дисни". "Новината, че Хари Стайлс ще играе принц Ерик беше прекалено добра, за да бъде истина", жалват се фенове на певеца в Туитър.

5 реално съществуващи места от филмите на Дисни (ВИДЕО)
 
Актьорството не е чуждо на поп певеца - Стайлс изпълни поддържаща роля във военната драма "Дюнкерк" (2017), припомня изданието.

В игралния римейк на "Малката русалка" на "Дисни" в образа на главната героиня Ариел ще се превъплъти певицата Хали Бейли. Актьорският състав на филма, режисиран от Роб Маршал, включва също Джейкъб Трембли и Аукуафина.

Телевизия ABC ще прави своя версия „Малката русалка”
 
Наскоро беше съобщено, че телевизия Ей Би Си планира собствена версия на "Малката русалка" с Аули Кравальо ("Смелата Ваяна") в ролята на Ариел.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА