Хорър-трилърът "Нито звук", режисиран от актьора Джон Красински, зае първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка, съобщават световните информационни агенции.

Най-ужасяващите сцени в киното и телевизията (ВИДЕО)
 
През дебютния си уикенд на екран продукцията с Красински и съпругата му Емили Блънт, в главните роли, надмина очакванията на анализаторите, реализирайки солидните постъпления от 50 милиона долара в северноамериканския бокс-офис.

През дебютния си уикенд на екран "Нито звук" с Джон с Красински и съпругата му Емили Блънт в главните роли, надмина очакванията на анализаторите
През дебютния си уикенд на екран Форум Филм България

Второ място в класацията с приходи в размер на 24,6 милиона долара заема първенецът от миналата седмица "Играч първи, приготви се" на Стивън Спилбърг.  Следва комедията "Секс на куково лято" с Лесли Ман и Джон Сина с 20,6 милиона долара.

Новата история на Спилбърг спечели вниманието на зрителите в Северна Америка
 
Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от филмите "Черната пантера" и "Tyler Perry's Acrimony". Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 8,7 милиона долара и 8,4 милиона долара.

„Черната пантера“ разби няколко рекорда по света и у нас (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Черната пантера" измести "Титаник" и зае третото място сред най-касовите филми в Северна Америка 
Форум Филм България

С постъпленията от изминалия уикенд общите приходи на филма "Черната пантера" вече възлизат на 665, 6 милиона долара.

Най-запомнящите се злодеи на „Марвел“ (СНИМКИ)
 
Благодарение на тях комиксовата продукция измести "Титаник" и зае третото място сред най-касовите филми в Северна Америка след "Аватар" и "Междузвездни войни: Силата се пробужда".

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА