/ Thinkstockphotos
Франсиско Мариано Хавиер Ибанес е прекарал последните седем години в безспирни пластични операции, за да изглежда като любимия си певец Рики Мартин. Все пак прилика с идола му има, но тя е съвсем минимална, пише БГНЕС.

Ибанес признава, че е развил пристрастяване към козметичната хирургия по време на многократните си опити да изглежда като пуерториканския певец. Мъжът от Бенавидес, Аржентина, е похарчил средства в размер на близо 12 хиляди евро за операции.

Страстта на мъжа започва, когато негови приятели му подхвърлят, че изглежда като певеца, продал 70 милиона албума. Днес, години по-късно, запаленият фен признава, че може и да е сбъркал, след като вече освен с външния си вид, трябва да се бори и с пристрастяването си към скалпела.

Франсиско признава, че когато е бил на 12 години, е имал сериозни проблеми с теглото и на тази крехка възраст е страдал от затлъстяване. Година след поставяне на диагнозата му той установил, че яде, за да преодолее болката от насилието, което упражнявал върху него баща му.

"Аз съм гей от дете и това беше най-голямото му мъчение. Никога няма да забравя деня, в който ме намери да реша косата на сестра ми, а той хвана ютията и я счупи над главата ми." Днес Франсиско е квалифициран онтологичен треньор, специализиран в невронауките.

През 2018 г. той се появява в аржентинското риалити шоу за отслабване „Cuestion de Peso“ („Въпрос на теглото“), където губи над 90 килограма.
БГНЕС