Пластична хирургия се е родила през 1814 г. Тя вече е изминала дълъг път в развитието си и все повече хора се обръщат към нея. Естествено и много знаменитости се подлагат на различни процедури, но не всички признават за своите корекции, пише каналът "Скандално" във vbox7 Ето и кои звезди са горди със своите пластични операции и смело говорят за тях:

Кайли Дженър

24-годишната Кайли Дженър е обявена за най-влиятелната знаменитост в модата, а от скоро е и бизнесдама. Тя отрича да се подлагала на операции, но с радост признава, че има поставени филъри, където е необходимо.

Кайли Дженър
Gulliver/Getty Images

Анджелина Джоли

Актриса се подлага на превантивна двойна мастектомия, когато е диагностицирана с генетично  висок риск от рак на гърдата. Следва операция за реконструкция на гърдите с импланти, от които Джоли е изключително доволна.

Кели Роуланд

Кели от  Destiny’s Child признава, че се е подложила на операция за увеличаване на бюста. Доволна от резултатите, Роуланд намеква, че в бъдеще може да повтори.

Карди Би

28-годишната изпълнителка е едно от най-големите имена сред жените рап звезди. Тя споделя, че си е поставила инжекции за увеличаване на дупето, за да има то по-добра форма.

Синди Кроуфорд

Супермоделът Синди Крофорд днес е много добре поддържана 55-годишна жена. Тя признава, че се е подлагала на козметични процедури, но никога не съди хората, които го правят, защото това е личен избор на всеки.

Звездите, които отказаха да си направят пластични операции (ВИДЕО)

Лиса Кудроу

Актрисата споделя, че си е направила операция на носа, когато е била в гимназията. Според нея това я е променило от грозна към красива жена.

Доли Партън

На 75 години и Доли Партън е все така впечатляваща. Тя е от звездите, които подкрепят всякакви операции и интервенции. Ако има нужда нещо да се коригира, то задължително ще се.

Доли Партън
Gulliver/Getty Images

Кейти Пери

Изпълнителката често говори за лазерните процедури, които е направила за кожата си, както и за филърите, благодарение, на които се е отървала от тъмните кръгове под очите си. За всичко останало по себе си Пери твърди, че е истинско.

Кейти Пери
Gulliver/Getty Images