Риалити звездата Клои Кардашиян отново шокира интернет общността, появявайки се във видео в Twitter с тотално различно лице. 36-годишната бизнесдама спечели награда за риалити звезда на 2020 г. на наградите на People's Choice и всъщност това беше поводът за въпросното видео, което ще видите по-долу:
 

Във видеото Клои благодари на хората, че са ѝ гласували доверие, че са я избрали за тази награда, но и отбелязва, че техният избор наистина я обърква. Но това, което е най-объркващо в цялата ситуация, е външният ѝ вид, като мнозина от последователите ѝ дори трудно я разпознаха. Става въпрос за видимо по-тънък нос, по-остра брадичка, като и двете със сигурност са резултат от хирургическа интервенция. Вижте още за риалити звездата в канала "Stars News" във vbox7.

Най-интересното в случая е, че това е трета радикална промяна за риалити звездата за тази година. През май на снимка изведнъж тя изглеждаше доста по-слаба в лицето си. През септември пък я обвиниха, че е скулптурирала лицето си, за да прилича на Бионсе.
 

И докато за старите промени имаше съмнения, че става въпрос за обработка на снимки с помощта на софтуер, то тук няма как да се излъже - видео е.

А в света на Кардашиян, където да си "оправиш" носа, гърдите или скулите е като да излезеш на кафе с приятелка, подобни теми за медиите отвъд Океана са почти всекидневие. Така например в края на октомври таблоидите писаха, че в последно време Кайли Дженър прилича повече на "оригиналната" версия на сестра си, отколкото тя самата в момента. Разбира се, става въпрос за Клоуи в една нейна леопардова визия.