Ако имате проблем с откриването на идеалния партньор, то може да го намерите в приложенията за запознанства. Каналът One Minute Tech във vbox7 представя няколко приложения, които ще ви помогнат да намерите перфектната среща за вас.  

Tinder

Tinder е едно от най-известните приложения за запознанства. Приложението ви показва снимка, име и възраст. Можете да докоснете снимката, за да видите допълнителна информация относно човека, когото сте харесали. Ако вие и друг човек сте се харесали взаимно, ще се появи екран, показващ, че сте съвпаднали и ви кани да им изпратите съобщение.

Няколко съвета как да си хванете гадже (ВИДЕО)

OkCupid

OkCupid също е едно от най-известните приложения за запознанства. След като създадете потребителско име, ще започнете да попълвате много дълъг профил, към който можете да свържете своя акаунт в Instagram. Можете да отговаряте на въпроси, чрез които приложението ще търси вашето съвпадение. От отговорите ви зависи каква е съвместимостта ви с определен човек. Можете също така да изберете да направите публични своите отговори и да отбележите колко важни са те за вас.

Четири мобилни приложения за влюбени (ВИДЕО)

Match

Друго приложение с което можете да намерите своята бъдеща половинка е Match. Имате възможност да се регистрирате в него и чрез своя Facebook профил. Приложението се различава от другите с това, че предлага т.нар. „любовен учител“, който би ви помогнал в намирането на най-точния човек за вас.

И още:

4 мобилни приложения, с които никога няма да скучаете (ВИДЕО)

Да надникнем в бъдещето: Как ще живеят нашите деца и внуци? (ВИДЕО)

Топ 10 на най-глупавите мобилни приложения

Пет мобилни приложения, които ще ви помогнат през 2019 (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук