Новата първа дама Мелания Тръмп подари синя кутия от бижутерската верига Тифани на предшественичката си Мишел Обама
Новата първа дама Мелания Тръмп подари синя кутия от бижутерската верига Тифани на предшественичката си Мишел Обама / Gulliver/Getty Images
Сигурно си спомняте „онзи неловък момент със синята кутия“ от деня на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп като президент на САЩ. Ако все пак не помните неудобната ситуация, ето какво се случи:

Какво имаше в кутията на Мелания и къде гледаше Бил Клинтън на клетвата на Тръмп?

Новата първа дама Мелания Тръмп подари синя кутия от бижутерската верига Тифани на предшественичката си Мишел Обама.
За кратко камерите уловиха Мишел Обама, озовала се в неудобното положение да се чуди какво да прави с голямата кутия, с която не би искала да позира пред фотографите.

Последваха милион въпроси и предположения какво има в кутията. Година по-късно Мишел Обама разказа за случката в шоуто на Елън ДеДженеръс.
„В кутията имаше прекрасна рамка“, разкри съпругата на Барак Обама.

Всичко трябваше да се случи по протокол. Казваха ни къде да застанем, какво да направим. Но не бях подготвена за подаръка. Нямах никаква идея какво да правя с него. Изведнъж всички изчезнаха, никой не дойде да вземе кутията. А идваше време за снимката...“, разказа бившата първа дама на САЩ.

Как обаятелната Мишел Обама очарова света в снимки

А каква беше развръзката? На помощ се притече Барак Обама, който отнесе кутията вътре в Белия дом, заявявайки "Ще се погрижим за протокола".

Барак и Мишел Обама са сред любимите президентски двойки на американците. Двамата спечелиха симпатиите на цял свят с непринуденото си поведение, естественост и сърдечност.

Мишел Обама: Никой не забеляза, че 8 години Барак носеше един и същ смокинг

Барак Обама и Мишел Робинсън (както е моминското ѝ име) се запознават през лятото на 1989 година в Чикаго и три години по-късно се женят. Тази година двамата празнуват 25 години брак. Бившето първо семейство на САЩ има две дъщери – Малия и Саша.

Вижте още:

Последната държавна вечеря на Мишел Обама като първа дама (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-запомнящите се снимки на Барак Обама

Мишел Обама сияе във Versace на последната си държавна вечеря като първа дама (СНИМКИ)

Пет случая, в които Обама усмихна света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук