Мария Орсич е имала невероятен живот, но ако това, което днес се предполага за нея е истина, то тя е спомогнала за най-разрушителната война в човешката история.

Тайните общества: Кои са истинските владетели на света

В края на ХІХ и началото на XX век Германия изживява бурно икономическо развитие. То се характеризира с развитието на важни структурни отрасли и с ускорена индустриализация.

През този период в Германия процъфтявали и различни езотерични общества, стремящи се да положат основите на възродената германска идентичност. Нацистките интелектуалци и водачи били привлечени от тайните тибетски учения, достигнали до Запада. Мистичното общество, което издига Хитлер, се нарича „Туле”.

15 тайни общества, за които може би не знаете (СНИМКИ)

Как германските учени са били толкова успешни в техните експериментални опити с антигравитация, нови системи за задвижване на летателни апарати и ново синтезиране на химични елементи? Много конспиративни теории гласят, че нацистите са имали помощ отвън, не от нашата планета.

х
netinfo

„Туле“ използвало жени медиуми, които да се свързват с други светове и измерения и да черпят информация оттам. Има редица хипотези, в които се твърди, че най-висшето ниво на обществото “Туле” се е ръководело от жена на име Мария Орсич. Тя била медиум и успявала чрез специални, неразгадаеми за всички останали членове на това общество рисунки, да получава информация от други светове за създаването на нови енергийни форми, нови антигравитационни уреди, както и техники за промяна на пространството и времето.

тайни общества
netinfo

Най важните въпроси около нея и до днес остават без отговор. Откъде точно са идвали нейните видения и откъде е черпила всичката тази информация? Дали наистина тя е спомогнала да развитието на Германия с окултната си работа? И един много важен въпрос - съществувала ли е наистина тази жена?

Вижте още:

Секретни документи разкриват мащабните проекти на Третия райх (ВИДЕО)

Най-налудничавите конспиративни теории в света

Ново разкритие за Хитлер направи историк

Тайното оръжие на Хитлер (ВИДЕО)