Кристина Агилера забранила да я снимат отзад
Кристина Агилера забранила да я снимат отзад / снимки: Adriana M. Barraza / WENN.com, Reuters

Гласовитата стихия Кристина Агилера, която участва в шоуто The Voice сподели, че е много недоволна от начина, по който изглежда на екран, затова забранила да я снимат отзад.

Певицата се съгласила да участва в успешния музикален формат The Voice, но имала доста изисквания към снимачния екип, включително как и от какви ъгли да я снимат.

В предишни свои интервюта звездата на няколко пъти каза, че не се интересува какво смята обществото за нейните излишни килограми. Самата тя се чувствала добре в кожата си и не се притеснявала от начина, по който изглежда в очите на другите.

Изглежда мисленето на певицата се е променило, откакто се съгласила да участва в музикалното предаване, отбелязва БГНЕС. Кристина показа, че не може просто така да игнорира мнението на своите почитатели. Вместо да смени хранителния режим и да започне да спортува, изпълнителката намерила друг начин да се справи с проблема, като забранила на всички оператори да я снимат в определени ъгли, в които си личат закръглените и части.

Кристина Агилера забранила да я снимат отзад
netinfo