Целувката е начин да изразите чувствата си без думи. Има безброй много видове целувки.

В някои части на света има и необичайни целувки. Например маорската целувка с нос представлява притискане на носовете, докато ескимоската целувка се прави с търкане на нос в нос.

11 важни причини да се целуваме повече

Вижте как се целуват хората в някои държави:

Френско-кандска целувка

Това е един вид учтива целувка. При нея първо трябва да попитате партньора си дали можете да го целунете. Такъв тип целувка можете да видите във филмите по време на романтични сцени.

Китайска целувка

Тази целувка може да бъде малко неприятна за някоя дама, която не иска да бъде целуната. При нея мъжът целува всички жени в стаята.

Руска целувка

Руската целувка е една много сложна целувка, която може да отнеме време и да предизвика малко безпорядък. Целувката започва като двойката си прехвърля ледено кубче от устата на единия в устата на другия. След като леденото кубче се разтопи, те продължават с...водка.

Японска целувка

При нея не е толкаво от значение начина на целуване между двамата партньори, а по-скоро прегръдката. Японската целувка е целуване по устните и нищо по-особено, но нежното прегръщане и докосване е важно за японците.

Целувка с език

Това е най-страстната от всички целувки.

Французите продължават да твърдят, че именно те са откривателите на целувката с език. Те определено си разменят най-много целувки. Но не на всеки му харесва да усеща нечий език в устата си.

И още за целувката:

Целувките, които никога няма да забравим

Петте най-красиви филмови целувки (СНИМКИ/ВИДЕО)

Осем вида секси целувки

Френската целувка е най-полезна

Любопитни факти за целувката (ВИДЕО)