/ iStock/Getty Images
Между двойките, които определят половия си живот като "невероятен", има нещо общо и то не е свързано с креватните им практики. Резултатите от проучване, направено във Великобритания, показват, че ключова роля играе поставянето на цели, пише в. "Дейли стар".

Шестте зодиакални двойки, между които сексът е най-горещ (ВИДЕО)
 
Допитването на компанията за секс играчки „КалЕкзотик” показва, че внушителните 93 процента от участниците, които окачествяват интимния си живот като "невероятен", са изключително активни в поставянето на цели заедно с половинките си. За сравнение - само 43 процента от индивидите, според които сексът им е "скучен" или "несъществуващ", могат да се похвалят и с целеустременост.
 
Поставените цели не е задължително да са свързани с интимността. В действителност най-малък процент - 44 на сто, касаят половия живот и в частност честотата на секса и изпробването на нови пози.

Билката мака - „виаграта на Перу“ (ВИДЕО)
 
49 процента от анкетираните споделят, че си поставят за цел да споделят повече, да бъдат по-верни и надеждни. Резултатите от проучването показват, че 62 процента от партньорите си поставят съвместни физически цели, като например да тренират повече. Най-голям процент - 79 на сто, имат общи финансови стремежи.
 
Едва 6 процента от двойките признават, че не обсъждат целите си, каквито и да са те, със своите партньори.

И още:

Пет афродизиака от природата за по-добър секс

Създадоха бира, която предразполага към секс (СНИМКИ)

Топ храни за незабравим секс (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА