/ ThinkStock/Getty Images
Шотландска двойка поднови сватбените си обети десет години след сватбата си. В медиите на Острова се появиха снимки от двете церемонии на семейство Робинсън, като булката и женихът изглеждат по много различен начин. Освен че са с десетилетие по-възрастни, те са отслабнали с общо 92 килограма, съобщава британският вестник "Дейли мирър".

Британка се отказа от любимата си храна, отслабна с 38 кг (СНИМКА)
 
Джанис и Уилям избягвали да правят упражнения и залагали на заведенията за бързо хранене, преди да се венчаят преди десет години. Двамата обаче били толкова влюбени, че не обръщали внимание на теглото. Но на 36-годишния Уилям била поставена диагноза диабет и двамата решили да променят начина си на живот. Поглеждайки към сватбените снимки, те не били особено доволни как изглеждат.

Египтянката Абдулати отслабна с 242 кг (СНИМКИ)

Разкриха кои диети са по-безвредни и ефикасни

Двамата се записали на специализиран курс и отслабнали драстично. Уилям свалил близо 48 килограма, а 34-годишната Джанис - над 44 килограма. След като буквално се преобразили, двамата решили да подновят сватбените си обети.
 
Две зелени оръжия срещу връщането на килограми след диета

Булката била доволна, че за втората си сватба успяла да облече рокля с десет номера по-тясна в сравнение с преди десет години. Тя си спомня, че за първата церемония облякла тоалет 22-ри размер, защото друго не й ставало. Когато обаче влязла в магазина, за да потърси рокля за втория "голям ден", тя била щастлива, че почти всяка дреха, която харесвала, й ставала. Жената признава, че се разплакала.
 
 Уилям и Джанис се венчали в дома на майката на булката. Те изненадали семейството и приятелите си на втората церемония, като се появили напълно различни в сравнение с преди десет години.

Вижте още:

Най-добрите храни за лятото

Ударните диети не осигуряват дългосрочно отслабване

Най-доброто средство срещу затлъстяване

Днес е полезно, утре – вредно: 9 мита за здравословното хранене