За Дуейн Джонсън – Скалата заснемането на „Хобс и Шоу“ е било изключително „дълбоко лично преживяване“, защото е показал самоанските му корени
За Дуейн Джонсън – Скалата заснемането на „Хобс и Шоу“ е било изключително „дълбоко лично преживяване“, защото е показал самоанските му корени / Gulliver/Getty Images
За Дуейн Джонсън – Скалата заснемането на „Хобс и Шоу“ е било изключително „дълбоко лично преживяване“, защото е показал самоанските му корени, съобщава „Контакт мюзик“.

Секси тройка: Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба заедно на премиера
 

47-годишната звезда беше категорична, че дългоочакваният спиноф на „Бързи и яростни“ заема специално място в сърцето му, защото е горд „да бъде наполовина черен и наполовина самоанец“, а във филма участват много самоански актьори, което е своеобразен трибют за Тихоокеанския остров.
 
Пред „Холивуд рипортър“, малко преди световната премиера на лентата, Джонсън заяви: „Ето защо този филм е изключително и дълбоко личен за мен. Аз съм горд да бъда наполовина черен и наполовина самоанец и съм доволен, че бяхме в състояние да покажем тази култура във филма“.

Актьорите, които са приятели на екрана, но врагове в живота (ВИДЕО)

Дуейн Джонсън
Gulliver/Getty Images

Главна роля във филма изпълнява и Джейсън Стейтъм, който отново се превъплъщава в ролята на британския бивш военен и наемник Декард Шоу, помагащ на американския агент за дипломатическа сигурност Люк Хобс да спасят човечеството от генетично усъвършенствания анархист и терорист Брикстън (в ролята Идрис Елба). Двамата герои са подпомагани от сестрата на Шоу – Хати (в ролята Ванеса Кърби), която е агент на МИ-5.

51-годишният Стейтъм сподели, че една от „най-забележителните“ черти на филма са различните качества на двамата главни герои.

„Това е едно от най-забавните неща, които можеш да правиш. Ние правим екшън филми, но през повечето време никога не получаваме шанса да се забавляваме, докато снимаме. Най-значимата част е, че двамата герои са едновременно толкова различни и въпреки това работят добре заедно“, споделя звездата.

Дуейн Джонсън „Скалата“ помогнал при раждането на дъщеричката си

Дуейн Джонсън
Gulliver/Getty Images


И още:

Дуейн Джонсън умили Instagram, показа колко е грижовен (СНИМКА)

Скалата: Голямото татенце ще бъде обградено от мощно женско излъчване (СНИМКИ)

People обяви най-сексапилния жив мъж за 2016 година (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС