/ Gettyimages
2-годишни близначки винаги се оказват в центъра на вниманието в британския град Болтън. Малките Елиса и Сиена не само, че пленяват хората с красивите си очи и сладки бузки, но и предизвикват много коментари.

СНИМКИ: Очарование в лилаво - Кейт съчета роклята си с Джордж и Шарлот

Родителите на децата споделят, че безброй хора са им казвали, че дъщерите им поразително приличат на принцеса Шарлот. „Често се случва хората да искат да се снимат с тях, а дори получихме предложение да участваме в шоу, където се представят имитации на известни личности“, разказа майката на децата Даниеле Уолш, която приема това като голям комплимент.

Принцеса Шарлот тръгва по танцовите стъпки на принцеса Даяна
Отначало не смятала, че близначките приличат на малката кралска особа. По-късно обаче потърсила снимки на принцеса Шарлот в интернет и останала изумена. „Всичко беше почти еднакво – от дрешките, излъчването, дори усмивката. Не можех да повярвам, че никога преди не съм забелязала тази прилика“, посочи Даниеле.

Двете момичета все още не разбират защо привличат толкова голямо внимание и приемат всичко за игра. С усмивка позират за снимки с непознати, които ги спирали дори и на семейната почивка в Португалия.

11 мъдри правила, по които Уилям и Кейт възпитават децата си

„Аз не ги обличам нарочно като принцеса Шарлот, но много обичам нейния стил и този на херцогиня Катрин. Предпочитаме класически модели рокли и жилекти“, обясни майката.

Вижте още новини за малки кралски особи:

Принц Джордж тръгна на училище, ще изучава балет и дебати (СНИМКИ)

Разкриха защо принц Джордж винаги е с къси панталонки (СНИМКИ)

Кралски приключения: Принц Джордж и принцеса Шарлот по света (СНИМКИ)

Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ)

Принц Джордж и принцеса Шарлот се качиха в хеликоптер в Германия (СНИМКИ)

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот – кралско очарование в Полша (СНИМКИ)

Отегченият принц Джордж набързо пришпори баща си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук