Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ)
Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Дворецът Кенсингтън разпространи снимки на принц Уилям, съпругата му Катрин и двете им деца Джордж и Шарлот на зимна почивка във Френските Алпи, съобщи Асошиейтед прес.

Вижте снимки от кралската снежна ваканция

Кралските особи са били на ски миналата седмица. Това е била "първата им почивка като четиричленно семейство, като децата им за пръв път са играли със сняг".

Снимките предизвикаха истински фурор в интернет На две от тях Кейт и Уилям се замерват със снежни топки. Пускането на снимките следва медийната политика, установена още когато принц Уилям и брат му принц Хари бяха деца.

Коледната картичка на британското кралско семейство (СНИМКИ)

Според нея медиите гарантират на семейството уединение срещу няколко възможности за фотосесии на рождени дни или през ваканциите. Това осигурява спокойствие на децата в кралското семейство, отбелязва БТА.

Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ)
netinfo
Заради ски пътуването Уилям и Кейт не присъстваха на сватбата на едни от най-добрите си приятели - Оливия Хънт и Николас Уилкинсън, които се венчаха в Лондон. На церемонията принц Хари беше единственият представител на кралското семейство въпреки топлите отношения през годините, посочва БГНЕС.

Принц Уилям и херцогиня Катрин ще посетят Тадж Махал в Индия

Уилям и Оливия бяха двойка по време на първата си година в университета, но останаха добри приятели. Оливия дори присъства на сватбата му с Кейт през 2011 г.

Кралската сватба в снимки

Приятелите на Уилям и Кейт били силно озадачени от отсъствието им на тържеството, разкриват гости на сватбата.

Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ)
netinfo