Бившата актриса Меган Маркъл и настояща херцогиня Съсекс
Бившата актриса Меган Маркъл и настояща херцогиня Съсекс / Guliver/Getty Images
Бащата на бившата актриса Меган Маркъл и настояща херцогиня Меган заяви, че се надява британската кралица Елизабет Втора да му помогне да се сдобри с дъщеря си, която през май се омъжи за принц Хари, предаде Ройтерс.

Бащата на Меган Маркъл: Няма никакъв начин да се свържа с нея
 
"Бих оценил всичко ,което Нейно Величество би предприела в тази насока, за да можем да решим нашите семейни проблеми", заяви Томас Маркъл в интервю, дадено за телевизионния канал Ай Ти Ви.
"Всички семейства са еднакви, независимо дали са кралски или най-обикновени. По празниците всички би трябвало да сме заедно", изтъкна Томас Маркъл.

Бащата на Меган: Ако кралицата приеме Тръмп, тя трябва да се срещне и с мен!
 
Бащата на херцогинята на Съсекс се оплака, че не е получил честитка за Коледа от дъщеря си Меган, но би се радвал, ако все пак изгладят своите отношения.

Семейството на Меган Маркъл – истинска драма като от сапунена опера
 
Томас Маркъл заяви, че много обича дъщеря си и я призова да му се обади при пръв възможен случай или поне да му изпрати SMS.
Бащата на Меган Маркъл: Завидях на принц Чарлз, че той я отведе до олтара (ВИДЕО)

Томас и Меган не си говорят от месец май, когато беше венчавката ѝ с принц Хари. Таткото на Меган получи важна роля в сватбената церемония – той трябваше да отведе дъщеря си до олтара. Впоследствие обаче се разрази скандал с папаршки снимки, на които Томас Маркъл се съгласил срещу 100 000 долара. Заради създалата се ситуация той реши да се откаже от участието си, като посочи , че не иска повече да „излага и притеснява“ дъщеря си.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА