Американският актьор Брад Пит разкри в интервю за списание GQ, че напълно се е отказал от алкохола след като съпругата му Анджелина Джоли подаде молба за развод.

Пит призна още, че е превърнал семейния им живот в хаос. Като основни свои грешка той изтъкна алкохола и неспособността да изразява емоциите си.

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

"Имах винарна, но я сравних със земята, макар че обичам да пия вино", сподели той. "Трябваше .да се откажа от това за известно време. Колкото до тайната консумация на водка, бях по-добър от руснаците. Бях истински професионалист".

Днес холивудската звезда е заменил алкохола с боровинков сок и газирани напитки. И е уверен в думите на един от адвокатите си, че „в съда никой не побеждава, решава се само на кого да му стане по-зле”. „Цяла година доказвате тезата си в съда, убеждавате съдията, че другата страна греши. И накрая всичко завършва със злостна омраза. Отказах се от това и, за щастие, партньорката ми се съгласи с този подход”, сподели Пит.

Анджелина Джоли: С Брад винаги ще сме семейство

Анджелина Джоли говори за пръв път за развода си през февруари. Тя сподели в интервю за Би Би Си, че Брад Пит винаги ще са семейство, независимо от всичко, което случва около развода.

„Ние сме семейство и винаги ще бъдем такова. Ще преминем през този труден период и, надявам се, ще бъдем по-силно семейство“, каза тогава носителката на Оскар.

Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит две години след като сключиха брак и 12 години след като заживяха заедно. В документите за развода носителката на Оскар посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г.

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени.

СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините