Сидеров предлага 5-годишен срок за справяне с престъпността
Сидеров предлага 5-годишен срок за справяне с престъпността / netinfo

Партия „Атака” има европейско измерение, не е ксенофобска и расистка и е готова да работи с някои кръгове в Европейския парламент, които искат в България да има ред. По този повод партията ще направи и пресконференция в Брюксел. Това каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров след срещата си с главния прокурор Борис Велчев.

На тази среща Волен Сидеров е предложил да се постави петгодишен срок за излизане от кризата с корупцията, престъпността, трафика и каналите за нелегални стоки и хора. В това време трябва да се прилагат ефективно законите в България.

Сидеров изрично уточни, че не става дума за извънредно положение, а "за оздравяване на държавността". Той добави, че ако не се погрижим сами, и "в космическия съюз да влезем", няма да се оправим.

Според лидера на „Атака” в службите и МВР трябва да влязат млади хора, за да се изчистят, защото и Косьо Самоковеца и Димата Руснака са имали карти на НСС и не е ясно дали са гангстери или агенти.

Сидеров каза също, че „Атака” ще участва в изборите за евродепутати с листи от млади, способни и образовани хора. Лидерът на „Атака” се обяви против това листите да се водят от популярни лица, които в последствие да не влязат в Европарламента.