/ NOVA
Само преди два дни ви разказахме за 20-годишния Георги, който страда от левкемия. Момчето живее само с майка си и двамата се борят за живота му. Четири пъти досега го напада ракът и три пъти е успявал да го пребори.

Георги вече е в турска клиника, където са готови да направят трансплантацията на костен мозък, намерен е и донор, но неговото време изтича. Операцията трябваше да се направи до края на декември, но спънката се оказаха необходимите средства за лечението.

С дружни усилия и след апела на NOVA, DarikNews и други медии необходимата сума започна бързо да се попълва, но остава още малко - само около 38 000 лв.


Георги се бори с левкемията, трябват около € 42 000 за трансплантация (ВИДЕО)Сумата не е непосилна, ако се включат много дарители, но е недостижима за болния студент и майка му. Жизненоважно е парите за операцията да бъдат събрани бързо и Георги да бъде опериран, защото болестта е много напреднала. 

"Бог да благослови всяка ръчичка и паричка, която дойде за спасение на детето ми“, казва Христина пред NOVA само преди няколко дни.

Ако желаете да помогнете, ето как:


SMS на: 17777, текст: DMS GOSHO
IBAN UniCredit Bulbank в Лева : BG57UNCR70001524167804
IBAN UniCredit Bulbank в Евро : BG85UNCR70001524167300
Титуляр : Георги Христинов Китипов
Paypal : da.podadem.ruka.na.georgi@gmail.com
@georgikitipov

 
 

📺Благодарение на екипа на Нова телевизия и Марина Малашева, историята на Георги достигна до цяла България!

🙏В репортажа...

Публикувахте от Да помогнем на Георги В борбата за живот в Вторник, 29 декември 2020 г.