Кола влетя в кухнята на майка с три деца. Инцидентът е станал в събота вечер в кюстендилското село Багренци.

"Късметът бе голям, Господ бе с нас! Живи и здрави да сме!", разказа пред Дарик Светлана Георгиева, която заедно с децата си преживяла ужасния инцидент.

БМВ се вряза в къща в Багренци, в която живеят майка с три деца

На 26 септември привечер, при дъждовно време, 52-годишна шофьорка на лек автомобил БМВ загубила контрол над колата си и се врязала в къщата.

Кола влетя в кухнята на майка с три деца (СНИМКИ+ВИДЕО)
netinfo
"Стана към 18,40 часа. Секунди преди това седях на кухненския ъгъл, станах, за да видя децата, които гледаха телевизия в съседната стая. Още бях с гръб, когато чух тътена, беше невероятно силен. Обърнах се и видях колата в кухнята. Минала е през гаражни, метални врати, избила е единия кол. Вратите са хармоника. Директно през стената и дограмата, и е влязла в кухнята. Слава Богу, че има кухненски ъгъл, който е поел тухлите, докато са летели, защото в противен случай всичко щеше да е в другата стая. Децата пищяха, тичаха по пътеката в двора, кошмарът беше страшен", спомня си Светлана.

Според нея жената е карала поне със 120-130 км/ч. „Нищо не каза, само че карала бавно и се подхлъзнала колата. Дори вчера не се обади да пита как сме, безотговорността на българина е голяма", добави с разочарование Георгиева, която има три деца - момиче и две близначета на 6 години.

"За трети път се случват инциденти. Първите два пъти се разминахме само с блъскане на оградата и входните врати. Сега беше страшно. Стресът е много голям. Материалните щети също", добави уплашената жена.

По думите на местните хора, тъй като трасето е прав участък, се кара с висока скорост. Те настояват Областното пътно управление да обезопаси участъка, да се постави гъвкава преграда, мантинела.

Кола влетя в кухнята на майка с три деца (СНИМКИ+ВИДЕО)
netinfo

Източник на видеото: Novanews.bg

Други новини от Кюстендил