“С ИТН, представена от Слави Трифонов и Тошко Йорданов, няма място за повече разговори, но с всички депутати, които искат да изпълнят интересите на гражданите, ще проведем разговори”. Това каза от кулоарите на парламента председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров, предава NOVA.

Той каза, че не е бил изненадан от резултата от вота на недоверие. “Мисля, че беше ясно накъде отиват нещата, нямаше изненади при гласуването”, каза Гюров и допълни, че “Продължаваме Промяната” са готови да започнат нов кръг от преговори и консултации с парламентарните сили, с които са в коалиция, както и с депутати, които “са готови да застанат на правилната страна”.

Правителството не оцеля при вота на недоверие

Гюров бе категоричен, че целта на ПП е “да направим всичко възможно да не се стигна до избори”. “Македония беше просто една димка, която да отвлече вниманието на хоратата и депутатите от истинските въпроси. Камъните, които обърнаха каруцата бяха милиардите за АПИ”, заяви още той. 

Гюров категорично каза, че на този етап няма да работят с партията на Стефан Янев. “Аз оптимист за бъдещето на България. Следващите стъпки ще покажат колко трудно ще го извоюваме, но нямам никакво съмнение, че промяната ще се случи”, каза още Андрей Гюров.
nova.bg