Тази седмица актьорът Юлиан Костов застава пред Мариян Станков Мон-дьо. В интервюто той говори открито за травмите от детството, актьорството и успеха на Мария Бакалова.  
 


„Определям себе си като шматка, романтик и утопист. Като дете мечтаех да спася света.
 


Имаше случай, в който нашите ме караха да ходя на уроци по английски и ми казаха, че ако се разплача на вратата, няма да ходя. Естествено се разплаках и от тогава ми повтарят „Ти не помниш ли какъв си актьор от малък?", сподели Костов.

Актьорът Юлиан Костов: Трябва да обърнем повече внимание на душата си

„През годините имаше хора в училище, които ми налагаха психически тормоз. Сменях често учебни заведения. В 6-ти клас отново бях новия. Обиждаха ме. Бях смачкан и мислех, че съм грозен и тъп. Имах ужасно ниско самочувствие.
 


Станах жертва на хомофобия. Дойде време, в което се опълчих и набих единия от тях. Травмата ми вече я няма, даже съм приятел с тези момчета", каза той. Юлиан Костов разказа и как е станал актьор. Той е учел бизнес мениджмънт в Холандия, когато решава да замине за Англия, за да стане актьор.
 


„Един ден ме озари мисълта, че да си актьор е професия, която мога да работя. Записвах се с телефона, докато играя Жокера. Реших, че ще замина за Лондон и няма да казвам на родителите ми. Помислих си, че трябва да се разхождам по „Оксфорд Стрийт“, за да ме забележат.

Мария Бакалова благодари за почетния „Аскеер“

Бях чел някакви истории как Станислав Яневски са го забелязали в Лондон - така и чаках и мен да ме видят.
След няколко дни на студа разбрах, че няма да се получи по този начин. Тогава реших, че ще стана статист”, разказа Костов. И допълни, че е много горд от ролята си в „Син на друга майка”.
 


Относно успеха на Мария Бакалова, актьорът каза следното: „Това е нейният момент и аз съм много горд".
 
nova.bg