Неоторизирано проникване в системата за гласуване наложи необходимостта от повторно гласуване за кандидатите за Цар на минералната вода и Царица Роза – Павел баня - 2024, предава БНР.

Хакерската атака е следствие на големия интерес към избора, който вече пета година се провежда с онлайн гласуване. Поради новите обстоятелства около конкурса за Цар и Царица се налага промяна в сроковете на гласуване, а именно: за Цар на минералната вода и Царица Роза всеки желаещ може да даде своя вот от днес – 10 юни 2024 г., от 16:00 часа до (към) 22:00 часа на 13 юни 2024 г. (четвъртък). 

Профилите на претендентите за царските корони можете да разгледате в сайта на Община Павел баня, както и условията за гласуване, тук: www.pavelbanya.bg Вечерта на 13 юни на лятната сцена на пл. „Освобождение” ще бъдат коронясани двамата победители в онлайн гласуването – Царица Роза и Царят на минералната вода. Конкурс – спектакълът започва в 20:00 часа с водещ Орлин Горанов. Тази година в юбилейното XX-то издание на Празника на розата и минералната вода участват 10 момичета и 7 момчета, които мерят сили за царските корони – тази на Цар на минералната вода, и на Царица Роза. 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня 
БНР