Близо 2 часа непрекъснат смях взриви Концертна зала в Пловдив, където водещите на Дарик кафе Михаил Дюзев и Иво Райчев, заедно с д-р Мирослав Ненков и един от най-добрите комици на България инж. Димитър Туджаров-Шкумбата дадоха всичко от себе си, за да просълзят от емоции пловдивската публика, дошла да гледа шоу-спектакъла „Приятели мои“.

Концертна зала снощи бе препълнена със симпатизанти на новата партия на Туджаров „България без граждани“, която набира все повече електорат в града под тепетата.  В най-скоро време ще стане ясен и кандидататът за кмет на ББГ за Пловдив, обеща лидерът й. Присъстващи от всички възрасти участваха активно в шоуто, което, както винаги мина без сценарий и с много импровизации. Най-остроумните получиха и „подгряващи“ награди.

Големият шоумен Шкумбата  забавлява аудиторията с нови авторски вицове и анекдоти по актуални теми, като междувременно стана ясно как е завършила битката между катаджии и проститутки за най-добрите места на магистралата, кой е Хамлет от Любимец, как правят секс 90-годишните и защо няма блондинки в Лувъра.  Единствено Шкумбата може да обясни разбираемо за всички и философията за живота на чист трънски диалект.

Неведнъж се наложи родителите да  запушат ушите на децата си, тъй като доктор Ненков направи няколко серии в стил „хард-кор хумористика“. Той не спести и неприлични вицове за известни политици, които разсмяха най-много публиката. Като екс министър на здравеопазването в служебното правителство, известният анестезиолог и водещ по Дарик  абсолютно недвусмислено и аргументирано обясни причината, поради която управляващите у нас са предимно „г.зове“.