Финалистите в „Един за друг” 5 Йордан и Елизабет са гости в подкаста „Един без друг” с водещата Денислава Велкова. Юристите останаха на трето място, въпреки че водиха през по-голямата част от финалното изпитание. На какво се дължи обаче тяхната загуба?

В подкаста „Един без друг” Елизабет и Йордан споделиха дали правилната двойка е спечелила финала на „Един за друг”. Двойката юристи бяха категорични, че са си прекарали страхотно в „Един за друг”, но посочиха и с кои от двойките не са се разбирали.

Бети разкри, че изолацията ѝ е била много трудна и е искала да си тръгне. Йордан също сподели, че трудно се е вписал сред хората във вилата и трудно са се адаптирали.

Данчо стана вайръл с отказа си в „Един за друг” да прави комплименти на Елизабет. Променило ли се е това след предаването, разкриват те в новия епизод на подкаста. 

Бети сподели, че баща ѝ, който тя губи, е една от причините да влязат в „Един за друг”. През сълзи тя отправи своето послание към него. Двойката разказа подробности за това през какви други трудности са преминали.

Ще успее ли устатият Йордан да спре да говори за повече от минута? Как се запознават те заради фотосесия? Как успяха от тотални аутсайдери в класирането да стигнат до финала?

Гледайте епизодите на подкаста „Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.