И тази година бе спазена традицията да бъде украсена елха в началото на декември в сградата на Областната администрация-Ловеч.

Отново светлинките ѝ запали областният управител в партньорство с децата от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование и доброволци от Центъра за работа с доброволци към Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев“, съобщиха от администрацията.

Малчуганите заедно със своите родители и учители окичиха коледното дръвче със собственоръчно направени от рециклирани материали играчки. "Цялата любов, която сте вложили в изработването на красивите гирлянди, звезди и цветя, да се върне стократно на вас, на вашите родители и учители", пожела инж. Светослав Славчев.

Той връчи малки подаръци на децата и ги почерпи с баница, честитейки на всички наближаващите рождественски и новогодишни празници. Само преди седмица областният управител получи от Регионалния център благодарствен плакет за отлично сътрудничество. 

Тогава той заяви, че екипът му все така ще работи за промяна на нагласите на обществото за възможностите на децата и учениците със специални образователни потребности, за техните постижения и таланти и също увери, че доброто партньорство ще продължи и занапред.