Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"
60321

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"
  • Със 714,69 лева от дарителските урни приключи благотворителната кампания "Дари Рождество!"

714,69 лева е събраната в разположените на различни места в Димитровград дарителски урни за кампанията „Дари Рождество!” ин витро за Антоанета и Валери Стефанови, която приключи успешно на 8 януари, когато пловдивско семейство довнесе до необходимите 8 000 лв. по банковата сметка 2500 лв. Днес в присъствието на сем. Стефанови и журналисти бе отворена и последната от осемте дарителски кутии- във фоайето на общинския драматичен театър „Апостол Карамитев“. 264,64 лв. бяха събраните в нея, за което бе съставен и подписан протокол за дарение.

С пожелание Бог да е с тях и обещание за специална изненада от екипа на димитровградския театър през февруари, който ще е под мотото „Месец на любовта” се обърна към младата двойка експертът „Реклама” Калина Монева. Чуйте я в приложения файл, както и звукова картина от преброяването.

Остатъкът от дарените ни пари след процедурата ин витро, насрочена за края на февруари, искаме да дарим за създадения с решение на местния парламент от последния месец на 2012 г. Общински фонд „Ин витро“, обявиха днес Антоанета и Валери Стефанови и благодари на всички, участвали в кампанията „Дари Рождество” и подкрепили каузата.