Клубът по спортни танци „Несебър“ отбеляза своята 10 годишнина с пищен концерт. На сцената на амфитеатъра в Стария Несебър се изявиха днешните звезди на спортните танци на града. Историята на клуба започва с подкрепата на община Несебър и съветник Венелин Ташев, който пръв подава ръка на тази идея. През 2009 година Никола Абрашев и Деница Кузлова, създават Клуб по спортни танци „Несебър“, който за много кратко време се утвърждава като един от водещите в класациите на републиканските турнири.

След 10 години неуморна работа, през школата са преминали обучение над 500 деца и младежи. През годините до днес най-високото отличие на Община Несебър за спортни постижения “Спортист на годината“ са получили състезателите: Самуил Лечев, Филип Кершер, Дейвид Йовчев, София Коларова, Кристияна Щерионова.
 

През 2013 г., по идея на треньора Никола Абрашев клубът за първи път става домакин на турнир от купата на Република България. В ежегодната надпревара се представят двойки от най-добрите клубове от цялата страна. Тази година бе отбелязан рекорд от 300 танцови двойки участници. Турнирът се радва на голям зрителски интерес и се счита за една от емблемите в спортния календар на град Несебър.

В историята на Клуба остават записани със златни букви имената на плеяда от двойки – шампиони, вицешампиони и призьори от Републикански и международни турнири, Европейски и Световни Купи и първенства. Състезателите от КСТ „Несебър“ са взели участие в повече от 1000 национални и международни турнири. Съставът на Клуба към днешна дата наброява 30 двойки. Шампионският път се продължава от новата генерация.