Преди кметът да ги бракосъчетае в студиото на Дарик, младите семейства получиха безценни пожелания
Обич, прошка, търпение, разбирателство, компромис, щастие и стабилност. Тези думи се съдържаха в посланието на гостите в откритото студио на Дарик радио Бургас пред сградата на Общината. 

Алуминиевата пергола, обзаведена като стилна сватбена зала и модерно студио посрещна 11-годишният Александър Георгиев, отличен като "Млад талант" за 2017 на Бургас,  кап. д. пл. Христо Мушков и съпругата му Златка, като една от двойките с най-дълъг брак, управителят на Обреден комплекс Магдалена Карастоянова, Силвия Танева от сватбения център, който декорира красивия кът за бракосъчетанията и днес навършва 14 години, Областният управител на Бургас - Вълчо Чолаков, който като адвокат и съпруг сподели позицията си за брака, както и специалистът-логопед Милева Владкова. Първият гост беше и собственикът на фирмата, която изгради уникалното съоръжение Ивайло Вълев. 


Тема на програмата бяха брака, семейството, ценностите и децата бяха включени в програмата на живо като част от кампанията на Дарик радио Бургас #ОсмелиСеДаКажешДа! Ето защо в нея присъстваха посланията и на отец Севастиан, както и на гражданите. 


На финал, точно преди да започне и част 2 от инициативата на Дарик Бургас - бракосъчетания на открито, певицата Тони Димитрова отправи своите послания към трите влюбени двойки, които по-късно се врекоха във вечна вярност пред близки, приятели и пред кмета на Бургас - Димитър Николов, който лично ги бракосъчета. 


Вълнуваща част от празника беше и специалното участие на децата изпълнители и музиканти от СОУ "Добри Чинтулов", с профил Изкуства. Техният поздрав към смелите семейства Димитър и Назифе, Мариана и Георги и Анелия и Асен успя да повдигне допълнително настроението на десетките гости на площад "Атанас Сиреков", които не се изплашиха от дъжда. 



Екипът на Дарик Бургас се чувства горд, че успя да стане част от най-щастливия ден в живота на влюбените и им пожелава дълъг и щастлив семеен живот.