НДСВ - Благоевград зарадва с лакомства 200 малчугани за Деня на детето
20006

Your browser doesn’t support HTML5 audio

НДСВ - Благоевград зарадва с лакомства 200 малчугани за Деня на детето
  • НДСВ - Благоевград зарадва с лакомства 200 малчугани за Деня на детето

В Деня на детето около 200 малчугани от Благоевград получиха лакомства - бонбони и вафли, предоставени им от регионалната структура на НДСВ в специално разпъната жълта шатра, монтирана пред Градския универсален магазин. 

 

Освен сладкиши, две активистки на партията раздаваха на децата през целия ден и жълти балони. Специални подаръци - шапки и тениски, флаери, дипляни и първият брой на новото издание "Осем", получиха всички симпатизанти на НДСВ.

Кампанията на НДСВ - Благоевград по повод 1 юни - Международния ден на детето стартира в 10.00 ч. На откриването на жълтата шатра присъства и заместник-председателят на партията Марина Дикова, която също се включи в раздаването на лакомствата на малките палавници.

Шатрата бе посетена и от членове, активисти и симпатизанти, които гласуваха за Белоградчишките скали. Тя ще бъде отворена за всички и посещението й ще бъде безплатно до 7 юни - Деня на изборите за Европейски парламент. В нея гражданите на Благоевград  ще имат  възможност да гласуват за Белоградчишките скали, като едно от новите природни чудеса на света.



Младежите на НДСВ от Либералната младежка асамблея ще водят подписка, подкрепяща регистрацията на НДСВ за участие в изборите за Народно събрание на 5 юли. Младежите на НДСВ призовават благоевградчани, които нямат достъп до интернет, да гласуват за Белоградчишките скали от компютрите в шатрата. След това  всеки от тях веднага получава сертификат, че е гласувал.