Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо призна, че решението да остане при „червените дяволи” е било най-правилното. Португалският национал заяви дори, че и през следващия сезон няма да смени клубната си фланелка.

През летния трансферен прозорец Роналдо бе сериозно спряган за ново попълнение на Реал Мадрид, като дори двата тима стигнаха до сериозна медийна полемика за начина, по който е бил примамван футболистът да се присъедини към „белия балет”.

„Сега разбирам, че съм взел най-правилното решение. С Юнайтед съм духом и телом, аз съм футболист на този отбор”, категоричен бе Кристиано Роналдо.

„Уважавам своя клуб, съотборниците и феновете, и не искам да говоря за други тимове сега. Бъдещето е ясно само на Бог. Смятам, че ще остана тук и през следващия сезон”, добави португалският играч за радост на привържениците на „червените дяволи”. 

„Всеки път, когато играя за Манчестър, клубният канал показва на записа мача около полунощ. Обичам да гледам двубоя и да анализирам играта си. Мисля, че това е чудесен начин да поправя допуснатите грешки. Искам да стана още по-добър футболист и работя точно над това”, завърши Кристиано Роналдо.