Дженифър Лопес наруши мълчанието си относно слуховете за раздяла с Бен Афлек.

Звездата заяви, че в света има много "негативизъм" на фона на спекулациите за крах на брака им и внезапната отмяна на лятното ѝ турне в САЩ.

Дженифър Лопес и Бен Афлек: Настъпил ли е краят на тяхната любов?

54-годишната Лопес похвали феновете си, че продължават да я подкрепят, докато тя се опитва да запази надеждата си. Певицата и актриса заяви, че е "страхотна новина", че новоизлезлият ѝ филм "Атлас" е "отново номер едно в света тази седмица", съобщи Mirror.

Изявлението на звездата дойде, след като тя отмени летния си концерт This Is Me Live в САЩ, броени седмици преди началото му да бъде насрочено.

По-рано бе съобщено, че Джей Ло си "взема отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели".


Певицата каза, че е "с разбито сърце и съсипана", докато обясняваше причините, поради които е разочаровала феновете си.

Оттогава се твърди, че съпругът ѝ Бен Афлек се е изнесъл от дома им в Лос Анджелис. Източници от САЩ твърдят също, че двойката от известно време живее отделно.

Прекали ли Дженифър Лопес: Феновете я упрекват, че е твърде слаба (СНИМКИ)

Холивудската звездна двойка, която беше сгодена, преди да се раздели през 2004 г., сключи брак на широко рекламирана сватба през юли 2022 г.

Сватбеното им щастие не продължи дълго, като загрижеността за отношенията им нарасна на фона на снимки, на които Бен изглежда ядосан и некомфортно в компанията на съпругата си. Слуховете продължиха да се разпространяват, след като двойката не беше виждана заедно от месеци. Те се събраха отново, за да гледат детето на Бен - Фин, на училищна пиеса преди дни.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня

 
БГНЕС