Рапърът Venci Venc' вече е баща, но все още не е намерил точната жена за себе си. Неведнъж сме разказвали за нетрадиционната връзка с майката на дъщеря му Агуая, Мелани.
 

Двамата са добри приятели и имат общо дете. Неведнъж Venci е споделял, че не вярва в стереотипа за "мъж и жена" и очевидно не му е фен, като причината за това е баща му, който е изчезнал от живота на семейството му.
 

В последните си снимки в Instagram Venci публикува снимки от ски ваканция в Ница. На снимките той е в доста близък с русокоса красавица, която, по всичко личи, се казва Деа Ангелова. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 

Хубавицата е танцьорка в популярен с участията си по нощни клубове балет. Освен това от снимките ѝ разбираме, че е приятелка на певицата Тита.

 

Под една от общите снимки Venci пита: "Св. Валентин или Трифон Зарезан"?  Мелани дава алтернативен отговор - първи юни (Денят на детето).
 

Под друга снимка Venci предизвиква феновете си по случай месеца на любовта. Е, вероятно снимката, илюстрираща въпросния месец, не е никак случайна.