Рапърът Venci Venc' вече е баща, но все още не е намерил точната жена за себе си. Неведнъж сме разказвали за нетрадиционната връзка с майката на дъщеря му Агуая, Мелани.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Трябва да знаете, че няма нищо по-висшо и силно и по-благотворно и добро за живота в бъдещето от куп добри спомени, особено спомени за детството, за дома. Хората ни говорят много за образованието, но един добър свещен спомен, запазен от детството, е може би най-доброто образование"./ Фьодор Достоевски Благодарен съм на съдбата за всеки малък миг, който ще успеем да подарим на най-малкия нов член на огромното ни семейство - Агуая :) Винаги ще имаш рамената на цяла армия от хора, за да знаеш, че хубавите спомени са гарантирани на хиляди нива! :) #AguayaChanov #setaabratochkacom #wegotthis

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Двамата са добри приятели и имат общо дете. Неведнъж Venci е споделял, че не вярва в стереотипа за "мъж и жена" и очевидно не му е фен, като причината за това е баща му, който е изчезнал от живота на семейството му.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Увеличаваме броя на годините опит и трупаме нови умения, отправяйки поглед в бъдещето. Изправени, но никога незабравящи, че само #настоящето има значение. Решението е в ръцете ни - винаги и ексклузивно, само СЕГА. Утре миже да е късно да чакаме намаления в цената, която ще платим за наученото. ЗА ТОВА- НЕКА ТОПЛИНАТА НА ЗНАНИЕТО И ИСТИНАТА НИ ТОПЛИ ПРЕЗ НОВАТА 2020 ,още от СЕГА🔥🧠 🧬🧬🛸👽🛸🧬🧬 Поздрави на машините от @napapijri /@strimco , които ще запазят топлината в тялото на странстващия рицар-баща ⚔️ докато е на #ФОНТАНАнаТЕАТЪРА във Варна с любимите си приятели от #МОРСКАТАСТОЛИЦА 🤜🏼⚡️🤛🏼 ***NYE SALES @napapijri_bulgaria (ЧЕКЕРАУТ НАУ) *** PICTURE BY @zlatandekov | @highnoirstudio at AGUAYAS'WILD1 #BIRTHDAY

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


В последните си снимки в Instagram Venci публикува снимки от ски ваканция в Ница. На снимките той е в доста близък с русокоса красавица, която, по всичко личи, се казва Деа Ангелова. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В МЕСЕЦА НА #ЛЮБОВТА, няма нищо по-стоплящо от една гореща усмивка 🔥🔥🔥 Предизвиквам ви: 1) Тагнете (в коментар под поста) някой, който бихте качили на шейната си - за едно ЕКСТРЕМНО спускане 😈🔥👽🖖🏼🛸🙈🥰 2) Кое е любимото ви място, от което бихте се пуснали? 🏔 3) Облечете се стабилно с @napapijri и действайте, защото спускането НЯМА ДА СТАНЕ РЕАЛНО В ИНСТАГРАМ, А НА СНЕЖНАТА ПОСТА 🌬 @napapijri_bulgaria | @strimco 🥶

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Хубавицата е танцьорка в популярен с участията си по нощни клубове балет. Освен това от снимките ѝ разбираме, че е приятелка на певицата Тита.
 
Под една от общите снимки Venci пита: "Св. Валентин или Трифон Зарезан"?  Мелани дава алтернативен отговор - първи юни (Денят на детето).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СВ.ВАЛЕНТИН🌹 vs. 🍷ТРИФОН ЗАРЀЗАН? 😇🔥😈

A post shared by Venci Venc' (@venztagram) on


Под друга снимка Venci предизвиква феновете си по случай месеца на любовта. Е, вероятно снимката, илюстрираща въпросния месец, не е никак случайна.