Сомелиер демонстрира безпогрешна интуиция тази вечер от 20:00 ч. по NOVA
Тази седмица увлекателната игра на NOVA „Скрита самоличност“ ще предложи на зрителите поредна порция забавление.

Сомелиер, застраховател, истински следовател и учителка са сред участниците, които ще се впуснат в атрактивно разследване за 100 000 лв., разпознавайки професиите на мистериозните личности срещу тях. Тайнствените роднини във втория кръг на играта отново ще са провокация за стратегиите им, но въпреки това някои от състезателите ще постигнат впечатляващи резултати в последните епизоди от премиерния сезон на предаването.

В началото от седмицата за първи път участник ще разпознае и осемте скрити самоличности. В изключителната игра на Теньо ще се включат изпълнител, акробат шампион, дентален асистент, фен на Ботев Враца, оператор, PR експерт, бизнес анализатор, стюард/стюардеса. Забележителна интуиция ще му донесе капитал от 50 000 лв. в първата част на играта, но как ще се справи Теньо в следващия етап с тайнствения роднина, предстои да стане ясно днес от 20:00 ч. по NOVA.

През първия сезон на предаването общо двадесет участници тестваха своята интуиция, наблюдателност и логическо мислене в опит да спечелят голямата награда от 100 000 лв. Освен, че привлече зрителския интерес, световният хит, който за стъпи в България чрез ефира на NOVA, раздаде и значителни парични награди, като някои от участниците спечелиха суми близки и над 15 000 лв. Скоро почитателите на развлекателния формат и неговия водещ Герасим Георгиев-Геро ще имат възможността да гледат и епизодите от втория сезон на „Скрита самоличност“.


Не пропускайте последните епизоди от първи сезон на „Скрита самоличност“ от понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA!