Може да имат милиони долари в банковите си сметки, а папараците да ги дебнат от всеки храст, но и световноизвестните звезди са хора. Те се влюбват, изпадат в депресии, качват и свалят килограми постоянно. 

Но въпреки това винаги се впечатляваме, когато някое от големите имена в световния шоубизнес сподели някой личен кадър в социалните мрежи. Представяме ви точно такива снимки - в тях звездите споделят искрени моменти на щастие със своите фенове. Вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Ева Лонгория

Денят е 19 юни, годината - 2018. Ева Лонгория и съпругът ѝ Енрике Сантяго стават родители за първи път. Малко по-късно се появява и тази снимка - грам неподправена, с много емоция и над 1 млн. харесвания.
 

Кайли Дженър

Кайли предпочете да не разкрива пред своите фенове, че е бременна. Затова тази снимка дойде като гръм от ясно небе. На нея виждаме малката Сторми за първи път.

 

Дженифър Лопес

Тази снимка стана повод хиляди да си мислят, че певицата е сгодена. Оказа се, че пръстенът е семейна реликва, но въпреки че годеж няма, двамата са мега щастливи.
 

Анна Курникова

Тенисистката е горда майка на близнаци. Бременността ѝ също не беше публично известна, но по-късно се появиха снимки от нея.
 

Скалата

За Дуейн Джонсън семейството е най-важното в живота му. А в текста под снимката по-горе той написа дълъг и искрен текст за любовта, уважението и възхищението, което изпитва към всички майки по света.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук