На всички ни е трудно да спазваме препоръките на властите за самоизолация, но времето е такова, че просто няма начин и трябва да сме изпълнителни. Още по-трудно им е на онези с малки деца, които трябва да седят вкъщи, въпреки хубавото време навън.

Сред тях са и много популярни българки, които в името на здравето, останаха у дома с децата си. Какво правят и как прекарват времето? Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

Антония Петрова


Миската е оставила сина си, Бест, на село при баба и дядо. Детето се радва на люлка, която му купили за целта, както и на игра на двора - нещо, за което всички ние в блоковете искрено завиждаме в момента.
 

Евгения Джаферович

Инфлуенсърката има две дечица и от публикациите ѝ в Instagram оставаме с впечатлението, че не просто не ѝ е трудно да измисля как да ги забавлява, но и го прави с особена лекота.

 

Радина Кърджилова

Актрисата публикува селфи, на което се вижда как синът ѝ Христо все още спи. Двамата са заедно у дома и явно наваксват с любимите занимания.
 

Деси Цонева

Красивата репортерка не пише много, но пък е сложила достатъчно много хаштагове под селфито с дъщеря ѝ Бианка-Димана, която е очарователна.
 

Преслава

Певицата е спряла с работата и по цял ден е с дъщеря си Паола. От последното видео, което публикува, се вижда, че двете се забавляват качествено.
 

Теа Минкова

Малката Амая също си седи повече вкъщи и това става ясно от публикацията на популярната ѝ майка. Двете са "така", а от story-тата на Теа се вижда, че тя се е отдала на приготвянето на здравословни рецепти.