За чаровната Прея изминалата година беше специална. Тя издаде дебютен албум, маскира се като пеперуда в шоуто „Маскираният певец“, грабна статуетката „Жена на годината“ в категория Музика. Накрая дойде време за заслужена почивка. А както вече добре знаем, почивката за изпълнителите у нас е именно през януари. Но каква по-добра почивка от слънчевите плажове на място, където е лято? Вижте в канала "VIP Box" във vbox7:
 

Прея се озова в Маями, Флорида и от публикациите ѝ в Instagram, се вижда, че си прекарва страхотно, макар и да не става ясно с кого е отишла (почти) на другия край на света.
 

След като с помощта на Биляна Йотовска Прея отслабна драстично, певицата вече не крие спортното си тяло и снимките от плажа го доказват.
 

„Старая е да мечтая на широко и на високо. Знаех, че тази година темата на конкурса е Ново начало, а аз започнах наново и успях да остана на повърхността. Вярвах, че заслужавам наградата. Но с мен се състезаваха доста достойни конкурентки. Опитвах се да бъда реалист, но много се надявах да спечеля“, каза Прея, за конкурса "Жена на годината" на списание "Грация".