Принц Луи беше порицан от сестра си, принцеса Шарлот, за това, че е танцувал по време на церемонията "Посрещане на знамената" – ежегоден военен парад в центъра на Лондон за официалния рожден ден на британския монарх Чарлз Трети в събота.

6-годишният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше заснет да танцува на прозореца на бившия офис на херцога на Уелингтън, докато чакаше да започне церемонията.
  Малкият принц също така беше заснет да си играе с шнура на завесата и да се прозява широко, докато стои на прозореца. Когато кралското семейство наблюдаваше парада от балкона, принцът беше забелязан да прави редица смешни физиономии.

Веселото настроение на буйния кралски син очевидно не беше одобрено от 9-годишната му сестра, която беше забелязана да упреква по-малкия си брат.



През годините малкият Луис си е създал очарователен навик да забавлява поданиците си със забавни мимики, за разлика от брат си и сестра си, които винаги са готови за снимки.

Той се прочу с това, че крещеше, запушваше ушите си и дърпаше устата си назад с пръсти, докато присъстваше на тържеството по случай платинения юбилей на покойната кралица Елизабет II през юни 2022 г.
Година по-късно младият принц отново привлече цялото внимание по време на церемонията по коронацията на дядо си крал Чарлз III през 2023 г.
Той направи намръщена физиономия и други забавни изражения преди и по време на събитието, които бяха заснети от камерата.

Родителите му закачливо се подиграха с малкия си син, като споделиха снимки на семейството от четиридневното тържество, пишейки: "Всички си прекарахме невероятно, особено Луи... 👀".

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Page Six