Новата година дойде и я посрещнахме по-бляскаво от всякога. Въпреки че предстоят тепърва големи празници, все още си спомняме и разказваме как сме посрещнали новата 2020 г.  Направихме си и равносметка за миналата година. Това направиха и популярните лица от българския шоу бизнес. 

Как посрещнаха Новата година те? Какво споделиха за 2019 г. и какво си пожелаха за 2020 г., вижте в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Галена

Поп-фолк певицата посрещна 2020 г. в ефектна бяла рокля, но умишлено пропусна да направи равносметка за отминаващата, защото не иска да гледа назад. Тя си пожела новата година да ѝ донесе благоденствие, като загатна, че е подготвила и малка изненада на феновете си.
 

Сузанита

Снимката е до все още неотворени коледни подаръци, но текстът под нея казва, че годината е била превратна за живота на изпълнителката. "Уж съм в най-ниската точка от годината, а по-високо не съм се чувствала", пише тя и признава, че се е научила да мисли първо за себе си.

 

Камелия

Поп-фолк фурията не се отдаде на размишления, а просто ни пожелава да сме здрави. Е, какво по-хубаво от това?
 

Мария Илиева

"2020 да е най-хубавата дотук", пише певицата и пожелава на всички ни здраве, обич, вяра, мечти и... грешки, от които да се учим. На снимката е с порасналия си син Александър.
 

Кристиан Кирилов

Инфлуенсърът споделя, че е благодарен за всичко, случило му се през 2019 г. И няма как да бъде иначе - през нея той се ожени, дебютира в музиката и в уеб сериала VIRAL.
 

Цветелина Петрова

Половинката на Криско определи 2019 г. като невероятна - трудна, но градивна и пълна с много любов. Тя благодари и на любимия мъж, Криско.
 

Преслава

Певицата посрещна Нова година в известен хотел заедно си любимия Павел. Под снимката липсват дълги текстове, но със сигурност и Преслава е направила своята равносметка и е взела поуки от 2019 г.