Кейси Хоу е популярна блогърка и фитнес инструкторка в САЩ, като нейните последователи в Instagram са 1,5 млн.
 

В свое видео споделя, че е искала да разкрие тайната на снимките, които са привлекли милионите последователи на Ким Кардашиян. Те към момента са близо 150 млн.
 

"Приятели, открих тайната на стандартите за красота в Instagram", започва тя видеото. Какво открива? Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

За да достигне до заключенията си, в продължение на 2 седмици Кейси е анализирала 100 от най-популярните профили в Instagram.

 

Кейси открива 22 фактора, които заедно правят перфектния за Instagram външен вид. Те включват цвят на коса, дължина на врата, форма на лице, цвят на очи, размер на дрехи, възраст и т.н.
 

Ако искате да имате перфектен Instagram профил, трябва да сте младо момиче с кафяви очи и да сте висока точно 165 см. Разбира се, с кафява коса!
 

Повечето звезди в Instagram имат класическа форма на тялото - пясъчен часовник. Трябват ви още малък нос и плътни устни.
 

Самата Кейси прилага наученото върху себе си, за да се получи резултат, нямащ нищо общо с нея в действителност.
 

Заключението на Кейси не е изненадващо -  да бъдете себе си и да не сте така перфектна. Няма как да не признаем, че тя наистина е разкрила тайната на платформата, именно така изглеждат най-харесваните снимки там.