Някои звезди не се отказват да търсят любовта и намерят ли я, да се врекат във вярност. И макар и първият, и вторият им брак, а при мнозина и следващите, да са се оказали неуспешни, те отново миналват под венчило. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Никълъс Кейдж

54-годишният актьор Никълъс Кейдж е женен четири пъти. Като първият му брак е с актрисата Патриша Аркет, а вторият е с дъщерята на Краля на рока Елвис Пресли – Лиза Мари Пресли. Жени се за трети път през 2004г. за бившата сервитьорка Алис Ким, бракът им приключва през 2016г. Същата година се жени в Лас Вегас за четвъртата си съпруга - гримьорката Ерика Койке. Само четири дни по-късно актьорът подава молба за анулирането на брака. Никълъс Кейдж тогава заявява, че в деня на сватбата е бил пиян и обвини избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди.

Том Круз

Актьорът е  женен три пъти, като всичките му съпруги са актриси. Първият брак на звездата е с Мими Роджърс и продължава от 1987 г. до 1990 г. През 1990 се жени за актрисата Никол Кидман, с която осиновяват две деца. Бракът им приключва през 2001г. През 2006г. се жени за Кейти Холмс, двамата имат дъщеря, развеждат се през 2012г.

Дрю Баримор

Актрисата Дрю Баримор,  също има три брака зад гърба си. През 1994 г. се омъжва за Джеръми Томас, но година по-късно двамата се развеждат. През 2001 г. Дрю омъжва за комика Том Грийн, но и този брак продължава само година. През 2012 г. неин съпруг става консултанта по изкуства Уил Копелман и заедно имат две дъщери. За съжаление, през 2016 г. двойката официално се развежда. 

Анджелина Джоли

Красивата актриса има три брака зад гърба си. През 1996г. се омъжва за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма „Хакери“. Три години по-късно вече за разведени. На 5 май 2000г. се омъжва за актьора Били Боб Торнтън. По-късно се развеждат на 27 май 2003 г. От 2004 г. актрисата живее с Брад Пит, от когото има три деца, другите им деца са осиновени, всички носят фамилията Джоли-Пит. След двегодишен брак, през септември 2016г., Брад и Анджелина се развеждат.

Ева Лонгория

Актрисата Ева Лонгория се е омъжвала три пъти, като през 2016 година сключва брак с мексиканския бизнесмен Хосе Антонио Бастон, от когото има син. Преди това актрисата сключва брак с актьора Тайлър Кристофър през 2002г. и се развеждат през 2004г. Бракът ѝ с баскетболиста Тони Паркър продължава от 2007г. до 2011г.