Най-слабата вечерна резервация за Николай
Великолепната петорка в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България трябваше да комбинира високия градус с висшата кулинария, използвайки голям набор от техники. Отличното представяне на Николай през деня „погъделичка“ егото му, но свръхголямото му самочувствие не беше в негова полза по време на вечерята.

Петък 13-и е злокобен ден, но и празник на майстора, а шеф Ангелов беше подготвил за Черните шефс задача с повишено съдържание на алкохол.

Валентина и Николай бяха отличниците на отбора, но Николай грабна наградата с петте техники на приготвяне на главния акцент в чинията му - алкохолът.

На вечерята Черните направиха два неуспешни опита за амюз буш, с което поставиха лошото начало на резервацията. Аматьорските грешки на Николай и недопустимите издънки на Елена в кухнята извадиха шеф Ангелов извън равновесие, при което Елена беше наказана в салона, а Николай облече оранжевата престилка. Накрая Черните успяха да се отсрамят и да завършат вечерната резервация. 

Дали Елена ще спази обещанието си да се стегне? Ще започнат ли участниците да играят нечестно за голямата награда? Кой ще си тръгне от кухнята на Черните? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата