Джулиана Гани е сред най-обсъжданите известни личности. В стремежа да запази идеалната си фигура, моделката качи много малко килограми по време на бременността си и вече почти е възвърнала идеалната си фигура. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:

Гани и фитнес инструкторът Илиян Найденов са родители вече от почти две седмици и тепърва ще се сблъскват с нови емоции и преживявания. Освен че са млади родители, двамата са и влогъри, така че във видео вече разказаха за първите мигове от срещата им с малкия им син.
 

Официално Илиян и Джулката все още не са споделили какво име са избрали за наследника си, но казаха, че е име на светец. Всъщност отговорът на въпроса как се казва малкият, дойде от модела Александра Петканова, на която Джулката кумува. Тя издаде в story, че детето се казва Давид, но после бързо изтри доказателството.

Детенцето иначе се родило с тегло от близо 4 кг., а във видеото Джулиана признава, че не иска да го показва, защото я е страх да не го урочасат. Именно заради размерите си, малкият Давид се сдобил с прозвището Дундьо и Бузанчо сред медиците в болницата.

 

В отделни публикации в Instagram пък се вижда, че Джулиана вече е влязла в залата и е решена бързо да върне формата си отпреди раждането. Вероятно скоро ще разберем и колко са качените килограми за цялата ѝ бременност.
 

Именно качването на килограми и развалянето на фигурата са били сред притесненията ѝ преди да забременее, тъй като такъв развой би означавал край на кариерата ѝ на модел. Това обаче очевидно няма да се случи, като в story преди време дори сподели, че няма да кърми, тъй като би било пагубно за бюста ѝ.