Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви при какво условие ще работи с ПП.

„Ще работя с ПП, но само с доминиращата роля на ГЕРБ - с наши министри, с наша програма. В допълнение е и наш ред заради ротацията”, каза Борисов.

ПП-ДБ готови след изборите да работят отново с ГЕРБ, но без Делян Пеевски

„След тези глупости, които говорят за преговорите, няма да се срещам с тях като лидери. Да си излъчат други преговорни екипи, и след изборите има варианти в зависимост как ни подредят хората. Ние имаме обаче червени линии - с Денков не можем да говорим, той лъже“, смята Борисов.

"Добре, че Денков не стана министър на образованието, защото представяте ли си един академик да поощрява своите студенти да шибат бутилки в масите? Този човек вчера е казал нещо, което ни връща във времето на бой с пръчки на учениците", добави той

Лидерът на ГЕРБ посочи, че всеки документ се пращаше на Лена, за да го види и да го одобри. „С тези хора не може да се преговаря с един човек - чакаш ден и половина, за да се питат Денков, Василев, Лена, кой ли не".


„Вместо да кажат, че заедно сме направили толкова много, те плюят. Нито веднъж не сме се изказали срещу тях, моят противник на тези избори са проруските партии - БСП и Възраждане. Това е нашата червена линия. ДПС е либерална и системна партия, и сега, и през годините сме работили с тях”, каза още Борисов.

"Те искаха за шеф на КПКОНПИ Бойко Рашко. Самия Денков призоваваше през медиите да му вдигам телефона! А сега ме заплашват с "дисциплиниране" - не вярвам на ушите си, каза още лидерът на ГЕРБ.

Навръх Цветница Борисов посети местността Рупите

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС