Много от родните знаменитости прибягват до приложения за редакция на снимките си и това не е новина. Те се надпреварват коя ще демонстрира по-добри умения в това да прикрие торбички под очите, пъпки, бузи или дори бенки. 

Именно затова дизайнерката Миглена Каканашена - Мегз реши да се покаже без грим и без подобрения. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 

На кадъра виждаме лунички и някои други несъвършенства на кожата. В дълъг текст под снимката Мегз говори за филърите, филтрите и "анатомия на фотошопа".
 

"Лицето ти говори, не го блокирай", пише дизайнерката.
 

Решението на Мегз предизвика по-скоро позитивни реакции от последователите ѝ, макар че имаше и такива, които се опитаха да я провокират, напомняйки ѝ участието в Big Brother и сцената с екстеншъните.

 

На тези нападки Мегз отговори, че на практика зрителите са видели една друга жена в риалитито - обсебена от работата, която няма време за близките си и за себе си.
 

"Днес поставям себе си в центъра на своя свят. Грижа се за себе си и си простих всички рани, които си бях причинила. В резултат на това знаете ли какво се случи с тялото ми - напълнях, косата ми започна да расте като луда, а лицето ми сияе", пише тя.

И отговорите не закъсняха. Хората я определиха като красавица и като пример за подрастващите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук