Иззети са и полицейска палка, бронежилетка с надпис „Police“ и светлоотразителна жилетка с надпис „Пътна полиция“
Екипи на ГДБОП и ДАНС установиха престъпната схема за търговия с химически вещества, чийто печалби след това са били препирани.
 


Специализираната операция е станала на територията на област Перник, под наблюдението на окръжната прокуратура. Действията са осъществени от служители на  ГДБОП и ДАНС във връзка с разкриването на престъпна дейност, свързана с изпиране на пари и незаконна схема за търговия с анаболи, хормони на растежа, стероиди и други хранителни добавки в химически субстанции с неясен произход.
 


В хода на разследването е установен лидерът на престъпната схема -  търговия с химически вещества и изпиране на генерирания финансов ресурс.

Предприети са претърсвания на адреси и автомобили. Намерени са голямо количество кафяви шишета с капсули, кашони с надписи с имена на добавки във вид на бяло прахообразно вещество, кутии с неидентифициран прах, пликове с бели таблетки, множество различни по вид празни шишета, капачки и самозалепващи се етикети, пресовъчна машина с принадлежности към нея, електронна везна, мобилни телефони, компютри, златни и сребърни кюлчета, оръжия и боеприпаси.

 


Иззети са и полицейска палка, бронежилетка с надпис „Police“ и светлоотразителна жилетка с надпис „Пътна полиция“.

Работата по воденото разследване продължава под надзора на прокуратурата, в рамките на действията ще се изяснява за къде и по какъв начин са доставяни пратките.
 

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня